Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.06.27 09:36:22 (P) 361. |
Azt a Lineker-mondást nagyon nem értem, ugyanis a németek ugyan nyertek egy VB-t 90-ben, aztán egy EB-t 96-ban, de azelőtt utoljára 74-ben, illetve azóta se semmit. Szóval, nem értem én ezt a "mindig a németek nyernek" felfogást, már ha nem arra gondolt a derék angol, hogy ők folyton becopták. Ami persze nem igaz, szóval mindenképp túlzásnak tartom. Nekem pl. sokkal ellenszenvesebbek az argentinok, persze ebben is van szubjektum, az a bizonyos 78-as meccs, amikor kibabráltak velünk, ha megérdemeltük, ha nem. Meg a Maradona kezezős gólja, stb. Még jó, hogy az EB-n nem lehetnek ott A döntőt nyugodtan fogom nézni, nekem mindegy, melyik csapat győz |
|
Előzmény: 360, Az Utolsó Európai |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.06.27 09:31:19 (P) 360. |
Fogalmam sincs, mi a bajom a németekkel, nem a játékukkal van probléma, ez látszott tegnapelőtt. Arra tudok gondolni, hogy az ismert Lineker-mondás miatt ellenszenvesek - mármint hogy a futball az a játék, ahol 22 ember kimegy a gyepre és a végén a németek nyernek -, sose szerettem az elkönyvelt esélyeseket. Ezért nem szeretem a brazilokat sem, mindig annak drukkolok, hogy elverjék őket. (Ez alól az egyetlen kivétel a 98-as francia-brazil VB-döntő volt...) A spanyolok pedig klasszikusat alkottak tegnap este. A védelmük olyan szinten mozgott, amilyet ezen az EB-n még nem láttam, a középpálya szintén, egyedül az ékek tűntek halványabbnak, elöl feltűnően gyakran lassultak be az akciók. Az oroszokat illetően pedig ne felejtsük el, hogy mindenki úgy játszik, ahogy hagyja az ellenfél - hát a spanyoloknak megvolt a receptjük, szétfutották és szétpasszolták az oroszokat. Most már csak tessék megőrizni ezt a formát a döntőre is... |
|
Előzmény: 357, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.06.26 20:14:10 (Csü) 357. |
Nalátod, nem tudom, mi bajod van velük. Meg ott volt, igaz korábban, a Kaiser személyesen, aki képes volt patyolat mezben abszolválni a mérkőzést, középhátvéd létére... És a tegnapihoz mit szóltok? Ha ezek a robotok, akkor a törökök nem tudom mik voltak |
|
Előzmény: 356, Az Utolsó Európai |
<< 1 >> |
|